loading

Az Opel Körös szerviz számára az ön elégedettsége a legfontosabb. Szolgáltatásaink átfogó kínálatát úgy alakítottuk ki, hogy segítségével ön a lehető legtöbb örömét lelhesse gépjárművében.

Mindezt eredeti Opel alkatrészek használatával, a legszigorúbb minőségi szabványok alkalmazásával és
szakképzett szerelők segítségével végezzük, kedvező árakon. Jöjjön el a Körös Opel márkaszervizbe, és nézze meg a saját szemével. Szeretettel várjuk!

 
ISO 9001:2001 minőségbiztosítási rendszer szerint működő szervizünk képzett szakemberekkel, és professzionális eszközökkel áll Ön és autója rendelkezésére. Időszakos szervizek rövid határidővel, kedvező áron, meglepetések nélkül, sürgős javítások soron kívül.Szervizünk dolgozói folyamatos továbbképzésen vesznek részt az Opel speciális rendszerén keresztül, ahol információkat és tudásanyagot szerezhetnek. Műhelyeink a legkorszerűbb diagnosztikai műszersorral vannak felszerelve. A javítási technológiai előírásokat szigorúan betartva végezzük munkánkat. Az Opel gyár által kifejlesztett új technológiákat szervizünk folyamatosan átveszi, a hozzá tartozó műszer- és szerszámparkot folyamatosan fejleszti.A 3 évnél idősebb Opel járművek gyorsan elvégezhető javításait, a kopogó-fogyó alkatrészek cseréjét járműtípusonként egyértelmű, fix és rendkívül versenyképes árakon végezzük, melyek a munkadíjat, az áfát és az eredeti Opel alkatrész árát egyértelműen tartalmazzák. Kérjen árajánlatot kollegáinktól!

promo 
Ugrás az oldal tetejére